Skip to main content

O Nama

Čulo mirisa je direktno povezano sa limbičkim sistemom mozga koji kontroliše emocije i ponašanje. Samim tim, mirisi imaju važnu ulogu u procesu pamćenja. Aromatizacija prostora je idealno rešenje kada želite da Vas po nečemu pamte. Mirisi koji se zadržavaju u svesti potrošača omogućiće uspostavljanje jedinstvene veze i izgradnje pozicije u njihovoj svesti. Odabirom adekvatnih mirisa za aromatizaciju prostora, podstičete svoje poslovne patnere na buđenje emocija i dugoročnu lojalnost. Kada odaberete jedinstvenu, savremenu tehnologiju aromatizacije, podstičete razvoj jedne nove dimenzije kojom ćete istovremeno utičete na različite aspekte poslovanja – izgradnju brenda, jačanja konkurentske pozicije na tržištu, povećanje produktivnosti, pozicioniranja u svesti potrošača, lojalnosti potrošača/klijenata.

Infinity Aroma

INFINITY AROMA se pre svega bavi marketingom i odnosom kompanija prema potrošačima sa fokusom na SCENT MARKETING. Mnogim kompanijama smo pomogli u kreiranju korporativnog identiteta što pokazuju i naša istraživanja u saradnji sa evropskim institutom za multisenzorni marketing.

– U ponudi dispensera za aromatizaciju manjih prostora (do 50 m²) koriste se sprej dispenseri koji koriste pumpu uz pomoć koje se miris raspršuje u prostoriji kroz posebno oblikovane mlaznice koje rade pod visokim pritiskom.

Dispenseri se programiraju elektronski na osnovu:

  • dana rada
  • radnog vremena i
  • periodima najveće posećenosti.
  • Atmospheric tehnologija kojom se obezbeđuje aromatizacija velikih prostora (od 50 do 10.000 m²) zasnovana je na principima nanotehnologije koja omogućava maksimalno razlaganje čestica mirisa pri čemu raspršivanje čestica mirisa traje duže i pokriva veće razdaljine.

U ponudi je preko 80 mirisnih kompozicija i savremenih dispensera za aromatizaciju. Neke od kompanija koje su naše znanje i iskustvo integrisale usvoj marketing su: EXTREME INTIMO, ŠKODA Srbija (Auto-Čačak), Hotel Grand Kopaonik, Hotel Viceroy Kopaonik, Hotel The Chedi – Luštica Bay, Hotel Pavilion, Barbosa, Fashion & Friends, Mozzart Bet…

Smatramo da Vam možemo izaći u susret i biti pouzdan i siguran partner u oblasti senzornog marketinga.
Uključivanje senzornih aspekata u Vaše poslovanje, učinićete svoj poslovni prostor upečatljivim i prepoznatljivim u memoriji kupca.
Uz naše dugogodišnje iskustvo i Vašu reputaciju, možemo zadovoljiti i kreirati najadekvatniju ponudu za Vaš brend te time postignemo najvažnije – da Vašim klijentima budete uvek prvi izbor.